Jullie dag gevangen op beeld


Wauw jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!


Althans... daar ga ik een beetje vanuit aangezien je op deze pagina van mijn website kijkt. ;-)


Een foto zegt meer dan 1000 woorden, maar een film zegt meer dan alle foto's.


De dag vliegt aan jullie voorbij en er gebeurd een hoop. De lollie van jullie nichtje die in de haren van tante Cor blijft hangen, Ome Henk die na een borreltje te veel op denkt dat hij die Tiktok dansjes ook best goed kan imiteren... Maar ook oma die met natte ogen een knuffel komt brengen en die blik in jullie ogen als jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven. Ik ga echt voor de spontane shots. Zo min mogelijk geposeerd en zoveel mogelijk écht.


Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact op met mij via het contactformulier en check of jullie datum nog beschikbaar is. Om de kwaliteit hoog te houden neem ik maar een aantal bruiloften in het jaar aan. Ben ik beschikbaar en zijn jullie enthousiast? Dan plan ik graag een (online) kennismakingsgesprek in om jullie dag te bespreken en wat jullie graag wel en niet willen. Altijd gezellig om gezichten bij de namen te zien!


Is het een match en gaan jullie akkoord? Dan blok ik direct de datum in mijn agenda en houden we contact. Een paar weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog even om de dag nog even door te nemen. Op de dag zelf vind ik het heel erg belangrijk dat jullie echt kunnen genieten en niet (te veel) bezig hoeven te zijn met de camera's.


Samen met mijn man, Nick, biedt ik ook film + fotografie aan. Heerlijk om aan één blik genoeg te hebben en om samen te werken (Zelfs na meer dan 10 jaar huwelijk ;-)). We weten welke shots we moeten hebben, waar je het beste kan staan en wat je nodig hebt van de ander. Voor jullie heel fijn om een team om je heen te hebben die fijn samenwerkt en om alles bij elkaar te hebben. Als Nick niet kan heb ik een aantal fotograven waar ik ook heel fijn mee samenwerk. De pakketten van film + foto worden bij elkaar opgeteld.


Hieronder vind je een impressie van mijn werk*

*De meeste bruidsparen willen hun trouwfilm privé houden, ik respecteer dat. Hieronder vind je alleen teasers van +/- 1 minuut en vaak zonder audio ivm de privacy.

01 / 50

Lieve woorden: