Jullie dag gevangen op film


Wauw jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

Althans... daar ga ik een beetje vanuit aangezien je op deze pagina van mijn website kijkt. ;-)


Wat komt er veel bij kijken he?! Er is veel te regelen en er moeten veel beslissingen worden genomen. Vaak als laatst is dan de vraag: "Zullen we ook nog voor een videograaf gaan? Want tja... we hebben ook al een fotograaf."


Dat doet toch wel een beetje zeer moet ik zeggen als videograaf. Het is mijn vak maar daarnaast weet ik hoe waardevol een trouwfilm is.


Een foto zegt meer dan 1000 woorden maar een film zegt meer dan alle foto's.


De dag vliegt aan jullie voorbij en er gebeurd een hoop. De lollie van jullie nichtje die in de haren van tante Cor blijft hangen, Ome Henk die na een borreltje te veel op denkt dat hij die Tiktok dansjes ook best goed kan imiteren... Maar ook oma die met natte ogen een knuffel komt brengen en die blik in jullie ogen als jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven. Ik ga echt voor de spontane shots. Zo min mogelijk geposeerd en zoveel mogelijk écht.


Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact op met mij via het contactformulier en check of jullie datum nog beschikbaar is. Ben ik beschikbaar en zijn jullie enthousiast? Dan plan ik graag een (online) kennismakingsgesprek in om jullie dag te bespreken en wat jullie graag wel en niet willen. Altijd gezellig om gezichten bij de namen te zien!


Is het een match en gaan jullie akkoord? Dan blok ik direct de datum in mijn agenda en houden we contact. Een paar weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog even om de dag nog even door te nemen. Op de dag zelf vind ik het heel erg belangrijk dat jullie echt kunnen genieten en niet (te veel) bezig hoeven te zijn met de camera's.


Hieronder vind je een impressie van mijn werk*

*De meeste bruidsparen willen hun trouwfilm privé houden, ik respecteer dat. Hieronder vind je alleen teasers van +/- 1 minuut en vaak zonder audio ivm de privacy.

01 / 19

Lieve woorden:

Anouska heeft voor ons een prachtige trouwfilm gemaakt! Het kennismakingsgesprek was super gezellig en het voelde voor ons meteen goed. Op de dag zelf had ik de camera's vaak niet eens in de gaten, dat was ook heel fijn. Anouska heeft heel veel goede ideeën voor mooie beelden maar het blijft ook natuurlijk en spontaan. De film is zo mooi geworden, zo waardevol om te hebben! Echt een aanrader!
Wat heb je er een mooie film van gemaakt, we zijn er heel blij mee!
Super erg bedankt voor het vastleggen van onze dag, ik ben super blij en dankbaar dat ik op jouw site terecht ben gekomen en dat je zo lastminute op onze bruiloft kon zijn.
Het was alsof we Anouska al heel lang kende. Het was heel relax en we hadden soms niet eens door dat er gefilmd werd. Het eind resultaat is prachtig! We bekijken de film nog regelmatig terug en elke keer voelt het echt weer even alsof we weer daar zijn. Als je twijfelt... niet doen! Het is het echt waard.
Anouska heeft onze bruiloft vastgelegd, en daar zijn we echt ontzettend blij mee! De video’s zijn super mooi geworden. De hele dag was ze aanwezig en heeft super mooie beelden vastgelegd, inclusief audio en drone-shots, wat een echte toevoeging is op de film. Het contact was zowel vooraf als achteraf heel fijn, ze dacht goed mee en schakelde super snel. We laten de video vol trots aan iedereen zien en kunnen alleen maar breed glimlachen als we er naar kijken. Aanrader!