Professionele foto's

Door mooie en professionele foto's in te zetten op je website en/of social media presenteer jij jezelf aan jouw klanten én maken ze kennis met je. Door gebruik te maken van mooie foto's kom je professioneel over en laat jij je van je beste kant zien. Ook zijn foto's perfect voor een event. Laat het event mooi vastleggen zodat je de foto's naderhand kan delen op je website en/of social media zodat je klanten warm worden gemaakt voor eventueel het volgende event.


Eerst nemen we contact op om te bespreken wat je precies wilt. Wie ben jij als persoon en bedrijf? Wat wil je uitstralen en waar zijn de foto's voor bedoelt? Aan de hand daarvan maak ik een offerte en gaan we een fotoshoot plannen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en tussen het kletsen door maak ik mooie foto's.


Wil je even kennismaken en je ideeën bespreken? Dat kan zeker, deze boek je hier of mail mij voor een afspraak.

Impressie van mijn werk: Foto's

01 / 97

Lieve reacties:❤️

Promo | Branding | after movie| social media beelden


Of je nu een bedrijfsvideo, een aftermovie van een event, TikTok/IG reel of een online programma wilt opnemen: je wilt dat de beelden spreken en de juiste sfeer uitstralen van jouw bedrijf .

 

Een video is meer dan alleen een paar bewegende beelden. Een video brengt een sfeerbeeld over van jouw bedrijf, zorgt voor een eerste kennismaking met de klant en brengt een jouw boodschap over.

 

Bij evenementen ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig, meng ik met het publiek en zorg ik dat ik op de juiste momenten shoot. Samen bepalen we wat jij écht in de video wilt hebben.


Ook is het mogelijk om op een dag zowel jouw promo video op te nemen én branding foto's te schieten. Zo ben je binnen één dag voorzien van bewegende beelden en foto's!

 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe een video tot stand komt en wat dat kost, mail mij voor een kennismakingsgesprek of meer informatie wilt over de werkwijze. Ook denk ik graag met je mee als je niet precies weet wat je wilt.


Impressie van mijn werk: Video's