Professionele foto's

Jij hebt je eigen bedrijf en doet waar je goed in bent; jouw expertise. Door mooie en professionele foto's in te zetten op je website en/of social media presenteer jij jezelf aan jouw klanten én maken ze kennis met je. Uiteindelijk kiezen de klanten voor jou omdat ze een bepaalde band met je hebben. Door gebruik te maken van mooie foto's kom je professioneel over en laat jij je van je beste kant zien. Ook zijn foto's perfect voor een event. Laat ze mooi vastleggen zodat je ze naderhand kan delen op je website en/of social media zodat je klanten warm worden gemaakt voor eventueel het volgende event.


Hoe gaat het in zijn werk? Eerst nemen we contact op om te bespreken wat je precies wilt. Wie ben jij als persoon en bedrijf? Wat wil je uitstralen en waar zijn de foto's voor bedoelt? Aan de hand daarvan maak ik een offerte en gaan we een fotoshoot plannen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en tussen het kletsen door maak ik mooie foto's.

Impressie van mijn werk: Foto's

01 / 78

Promo | Branding | after movie| social media beelden


Of je nu een bedrijfsvideo, een aftermovie van een event of een online programma wilt opnemen: je wilt jouw verhaal tot recht laten komen in de juiste sfeer van jouw bedrijf .

 

Een video is meer dan alleen een filmpje op locatie. Een video brengt een sfeerbeeld over van jouw bedrijf, zorgt voor een eerste kennismaking met de klant en brengt een boodschap over. Jouw boodschap! Samen bespreken we jouw wensen en behoeften zodat ik de juiste beelden kan schieten.

 

Bij evenementen ben ik onopvallend aanwezig, meng ik met het publiek en zorg ik dat ik op de juiste momenten shoot. Samen bepalen we welke rol ik die dag heb en wat jij écht in de video wilt hebben. Vaak maak ik een globale shot lijst zodat ik geen belangrijke momenten kan vergeten.


Ook is het mogelijk om op een dag zowel jouw promo video op te nemen én branding foto's te schieten. Zo ben je binnen één dag voorzien van bewegende beelden en foto's!

 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar hoe een video tot stand komt en wat dat kost, mail mij voor een kennismakingsgesprek of meer informatie over de werkwijze. Ook denk ik graag met je mee als je niet precies weet wat je wilt.


Impressie van mijn werk: Video's