Jullie trouwdag is bijzonder en hopelijk een van jullie mooiste dagen in jullie leven. Om deze dag zo mooi mogelijk vast te leggen heb ik pakketten gemaakt voor een Blond trouwfilm. Zijn jullie enthousiast over mijn werk, dan geef ik jullie graag meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.


Alle prijzen zijn exclusief reiskosten en eventuele hotelovernachting.


For the dreamers and the romantics.

For the adventurers and sunset seekers.

This is for you. This is for love.

PRIJZEN EN PAKKETTEN | FILM

FILM | PAKKET 1


Bij pakket 1 ben ik 8 uur aanwezig. Een prachtige trouwfilm van 4 - 6 minuten met rechtenvrije muziek. Inclusief droneshots maar exclusief audio van jullie geloften. Jullie krijgen ook een highlight video van 1 minuut.


€2250

FILM | PAKKET 2


Bij pakket 2 ben ik 10 uur lang aanwezig. Hierbij krijgen jullie een super gave film van 7 - 10 minuten inclusief droneshots, audio van jullie geloften en ja-woord die ik (gedeeltelijk) door de film laat horen en 1 minuut highlight video.


€2500


FILM | PAKKET 3


Bij pakket 3 ben ik 12 uur lang aanwezig. Hierbij krijgen jullie een super gave film van 7 - 10 minuten inclusief droneshots, audio van jullie geloften en ja-woord die ik (gedeeltelijk) door de film laat horen en 1 minuut highlight video.


€2750


PRIJZEN EN PAKKETTEN | FOto

FOTO | PAKKET 1


Bij pakket 1 ben ik 8 uur aanwezig met aaneengesloten uren. Jullie krijgen een sneakpreview van jullie dag binnen 48 uur in een online galerij. Trouwalbum tegen betaling mogelijk.


€2000

FOTO | PAKKET 2


Bij pakket 2 ben ik 10 uur lang aanwezig met aaneengesloten uren. Inclusief drone foto's, mits locatie en weer het toelaten, en een fotoalbum van 20x20 cm. Binnen 48 uur krijgen jullie een sneakpreview van jullie dag op een online galerij.


€2350


FOTO | PAKKET 3


Bij pakket 3 ben ik 12 uur lang aanwezig met aaneengesloten uren. Inclusief drone foto's, mits locatie en weer het toelaten, en een fotoalbum van 20x20 cm. Binnen 48 uur krijgen jullie een sneakpreview van jullie dag op een online galerij.


€2600


COMBINATIE

Willen jullie een top team die komen filmen en fotograferen en helemaal op elkaar is ingespeeld? Aan een blik genoeg heeft?

Yes, dan ben je bij ons bij het juiste adres! Samen met Nick, mijn hubby, komen we jullie dag vastleggen.

Pakket prijzen

Film + Foto