For the dreamers and the romantics.

for the adventurers and sunset seekers.

this is for you. this is for love.

Jullie trouwdag is bijzonder en hopelijk een van jullie mooiste dagen in jullie leven. Om deze dag zo mooi mogelijk vast te leggen heb ik pakketten gemaakt voor een Blond trouwfilm. Zijn jullie enthousiast over mijn werk, dan geef ik jullie graag meer informatie over de mogelijkheden en tarieven. Heb je vragen? Laat het me weten!


Prijzen en pakketten

Film: Pakket 1

Bij pakket 1 ben ik 6 uur aanwezig. Een prachtige trouwfilm van 4 - 6 minuten inclusief droneshots en audio van jullie geloften en ja-woord die ik (gedeeltelijk) door de film laat horen. Jullie krijgen ook een highlight video van 1 minuut.

€1375

Film: Pakket 2

Bij pakket 2 ben ik 12 uur lang aanwezig. Hierbij krijgen jullie een super gave film van 7 - 10 minuten inclusief droneshots, audio van jullie geloften en ja-woord die ik (gedeeltelijk) door de film laat horen en 1 minuut highlight video.

€1950

Foto: Pakket 1

Prachtige foto's van de belangrijkste momenten op jullie bruiloft. Ik ben 6 uur aanwezig, is inclusief fotoalbum van 20x20cm en een online galerij die eventueel te delen is met vrienden/familie.

€1200

Foto: Pakket 2

Alles op beeld van jullie prachtige dag omdat ik 12 uur aanwezig ben. Inclusief fotoalbum van 20x20cm, online galerij en luxe USB. Zo snel mogelijk ontvangen jullie een sneak preview zodat jullie niet hoeven te wachten!

€1800

EXTRA

Willen jullie mij een uur langer op jullie trouwdag? Dat kan! De kosten daarvan zijn €120,- per uur extra.
Willen jullie een ander trouwalbum dan de standaard 20x20cm dan informeer ik jullie daar graag over.

€120,-