Oftewel: Meest gestelde vragen ;-)

Hoe krijgen we onze foto's?

Na de shoot krijgen jullie, binnen 2 weken, een galerij met alle bewerkte foto's. Hierin kunnen jullie aangeven welke foto's jullie willen.

Hoe krijgen we onze video?

Na het filmen ga ik naar huis om de video te editen. Hier gaat tijd in zitten. Gemiddeld kan je je video binnen 3 weken bekijken. Vaak spreek ik 1 revisie ronde af, aangezien hier veel tijd in gaat zitten. Alle aanpassingen kan je via Vimeo in je eigen video zetten zodat ik deze precies zo kan aanpassen. Bij akkoord verstuur ik daarna de video via Wetransfer of kan je hem downloaden vanaf Vimeo.

Wat moet ik dragen?

Kleuren bepalen voor een groot deel de foto's. Let daarom goed op wat je draagt. Ik adviseer altijd rustige, witte en natuurlijke tinten. Probeer zo min mogelijk printjes aan te trekken. Spijkerbroeken kunnen altijd! Tijdens een Newborn shoot maak ik ook altijd wat foto's in de babykamer en in de ouders hun slaapkamer op het bed. Hou hier dus rekening mee voordat ik kom ;-). Maken we branding foto's, houdt dan rekening met je brand kleuren. Laat dit ook terug komen in je kleding.

Hoe kunnen we jou boeken?

Je kan mij boeken door via de mail contact op te nemen. Geef duidelijk in de mail aan waar het om gaat (fotoshoot of video opnamen), wat het is (feest, bruiloft, bedrijf, baby of anders) en waar het is. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en mijn prijsopgave te sturen.

Waar ben je te boeken?

In principe ben ik door heel Nederland te boeken. Mijn reis en km vergoeding is €0,30 p/km. Mijn postbode 1921XE.

Maak je ook fotoalbums?

Ik maak prachtige linnen, met vlakliggende pagina's en hoog kwaliteit foto papier foto albums. De afmetingen en hoeveelheid pagina's zijn zelf te kiezen. Ook is het mogelijk om een tekst te plaatsten op de cover van het album. Prachtig om zo de fotoshoot te bundelen. Ik vertel je er graag meer over en kan je informatie opsturen. Prijzen zijn vanaf €95,-.

Wij gaan trouwen, hoe ver van te voren kan ik je boeken?

Over het algemeen is het fijn om 1 jaar van te voren te beginnen met het regelen van een video of fotograaf, maar niet altijd haalbaar. ;-) Ik snap dat dat soms lastig kan zijn. Een half jaar tot 3 maanden voor jullie datum is prima. Neem altijd contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie dag.

Ik ben ZZP'er, kan je op korte termijn een branding shoot doen?

Een branding shoot is onwijs fijn om te doen omdat we in één middag foto's kunnen maken en een promo video kunnen opnemen. Twee vliegen in een klap! Zo hoef jij maar een middag vrij te plannen en heb je daarna genoeg content om te delen. Neem altijd even contact met mij op om te kijken of ik beschikbaar ben.