Vergroot je bereik door jezelf te laten zien!

Loop jij al langer met het idee om jouw personal brand te personaliseren? Maar is het er nog niks van gekomen of heb je geeeen idee waar je moet beginnen? Laat mij jou helpen om je verhaal te vertalen naar een pakkende video of multi inzetbare beelden te schieten!

Geef je (potentiële) klanten een kijkje in jouw bedrijf en laat ze kennismaken met JOU! Wie ben jij? Wat kan jij betekenen voor je klanten en waarom doe je wat je doet? Trek klanten aan die bij jouw doelgroep passen: je ideale klant.


Investering en pakketten

Fotografie Branding

In 2 uur tijd genoeg multi inzetbare foto's om jezelf te laten zien op een professionele manier. Let's Shine!
+ Kennismaken, alle foto's in een online galerij, kennismakingsgesprek, kleding wissel & moodboard.

€375,-

Promotie video

In 2 uur tijd jouw promotie video filmen! Geef je klanten een bijzonder inkijkje in jouw en je bedrijf.
+ Kennismaken, 2 a 3 minuten promo video aan de hand van een script, 1 minuut social proof video, rechtenvrije muziek, ondertiteling.

€850,-

Foto & Video

In 4 uur tijd maken we jouw promo video en zorgen we voor professionele foto's.
+ Kennismaken, alle foto's in een online galerij, promo van 2 - 3 minuten aan de hand van een script, 1 minuut social proof video, rechtenvrije muziek, ondertiteling.

€1197,-

+ Social pakket

Tijdens het filmen van een promo video maak ik altijd extra beelden zowel horizontaal als verticaal. Deze beelden kan je inzetten voor op je Socials. Denk aan mooie stories van 15 a 30 seconden, bewegende posts of als advertentie.
+ 3 stories en 3 posts.

€150,-

* Alle prijzen zijn ex. BTW, reiskosten en locatie

Foto en/of video

Events - After movie - Online cursussen

Een gaaf event georganiseerd en dit graag vastgelegd op foto en/of op film? Ga jij een online cursus geven maar wilt niet in je eentje lopen rommelen en professionele lessen kunnen aanbieden aan je cursisten?

Ik help je daar graag bij! Uiteraard is dit maatwerk want geen event of cursus is hetzelfde. Laten we even kennismaken en dan hoor ik graag wat je wensen zijn en wat ik kan betekenen voor je.

Let's talk!